Actueel

Doe mee met de Courtage-actie van uw VastgoedPRO-makelaar

29-08-2018

Bent u van plan binnenkort een huis te kopen of uw huis te verkopen? Dat is tot en met december 2018 extra aantrekkelijk! Want in deze periode maakt iedereen die een aan- of verkoopopdracht bij een VastgoedPRO-makelaar onderbrengt, kans om de bemiddelingskosten (tot een maximum van €2.500,-) vergoed te krijgen.
Lees verder »

Verzekeringsreliek ‘groene kaart’ wordt niet meer begrepen

17-07-2018

Wie een auto verzekert, krijgt een groene kaart opgestuurd. Vroeger per post, tegenwoordig meestal per mail. Maar wat kun je er precies mee? Veel Nederlanders weten het niet meer, blijkt uit onderzoek van Allsecur. De autoverzekeraar vroeg mensen onder meer of een groene kaart altijd groen is. 37 procent van de ondervraagden dacht van wel.
Lees verder »

Hypotheekrente loopt op, Spaarrente niet.

17-07-2018

De hypotheekrente begint op te lopen. Afgelopen weken hebben enkele aanbieders de rente verhoogd, de komende tijd volgen er waarschijnlijk meer. De spaarrente stijgt echter niet mee.
Lees verder »

Huizenkoper bij bank duizenden euro’s duurder uit dan bij onafhankelijk adviseur

26-04-2018

Huizenkopers die een nieuwe hypotheek afsluiten, betalen bij een bank 0,67% meer hypotheekrente ten opzichte van de scherpste aanbieding in de markt. Via een onafhankelijk adviseur is dat verschil kleiner: 0,3%. Bij een looptijd van 10 jaar scheelt dat gemiddeld circa € 8.000. Dat blijkt uit onderzoek van Hypotheekonderzoek.nl in opdracht van Van Bruggen Adviesgroep.
Lees verder »

Hypotheekadviseur kan veel stress wegnemen bij huiseigenaren met aflossingsvrije hypotheek

23-04-2018

Hypotheekadviseur kan veel stress wegnemen bij huiseigenaren met aflossingsvrije hypotheek. De Nederlandse Bank verwacht dat tussen 2035 tot 2038 voor ruim 700.000 huishoudens de aflossingsvrije hypotheek afloopt en het recht op renteaftrek eindigt. Er ligt een belangrijke rol voor hypotheekadviseurs om klanten die verwachten het totale hypotheekbedrag aan het einde van de looptijd niet te kunnen afbetalen, tijdig te adviseren. Dat melden zowel de Nederlandse Vereniging van Hypothecair Planners als de Vereniging Eigen Huis.
Lees verder »

Woningen te koop gevraagd!

19-12-2017

De afgelopen maanden hebben wij ontzettend veel woningen verkocht. Wij zoeken met spoed nieuw woningaanbod! In alle prijsklassen en alle woningtypen. Diverse woningzoekers staan in ons bestand en zijn op zoek naar een (andere) woning. Wilt u ook uw woning verkopen met behulp van een makelaar? Bel ons, en maak een vrijblijvende verkoopafspraak. U krijgt nu een gratis waardebepaling.
Lees verder »

Wij zijn aangesloten bij: