Nieuwbouwproject Casa Luigi

Geplaatst: 22-12-2020

OBJECT:
NIEUWBOUWPROJECT CASA LUIGI: Een uniek project bestaande uit 18 koopappartementen verdeeld over drie lagen, welke allen worden voorzien van een eigen balkon, eigen berging en parkeerplaats op het achtergelegen binnenterrein.

LOCATIE:
Het appartementencomplex wordt gerealiseerd op de locatie van de geboortegrond van het “IJspaleis” op de hoek van de Dorpsstraat en de Dahliastraat. Gelegen in het hart van het dorp St. Willebrord nabij diverse voorzieningen.

AANTAL:
18 appartementen verdeeld over drie lagen
Begane grond; nummer 1 t/m 6
Eerste verdieping: nummer 7 t/m 12
Tweede verdieping: nummer 8 t/m 13
Alleen met eigen balkon, eigen berging (ca. 5 m2) en parkeerplaats op achtergelegen binnenterrein.

WOONOPPERVLAKTE:
Vanaf 78 m2 t/m 84 m2

KOOPSOMMEN:
Vanaf € 258.500,- v.o.n. t/m € 311.400,- v.o.n.

INDELING:
De appartementen, variërend van ca. 78 tot ca. 84 m2, worden allen ingedeeld met twee slaapkamers, een betegelde en ingerichte badkamer, bijkeuken en een woonkamer gecombineerd met een open keuken. Alle appartementen hebben een zongerichte ligging met balkon.

De eigen parkeerplaatsen liggen op een met een slagboom afsluitbaar binnenterrein, welke automatisch te bedienen is. De appartementen op de eerste en tweede verdieping zijn bereikbaar middels een zgn ‘brancardlift’ in de centrale inkom aan de achterzijde van het gebouw.

De appartementen worden individueel voorzien van een eigen lucht/grond * warmtepomp, een onderdeel van economische bouwwijze waar isolatie en ventilatie voor een energie- zuinige woning zorgen.

Comfortabel en duurzaam wonen staat voorop.

MEER INFORMATIE:
Uitgebreide informatie kunt u vinden op de Casa Luigi website: www.casaluigi.nl
Via deze website kunt u zich inschrijven. U heeft tot en met maandag 1 februari 2021, 23:59 uur, de mogelijkheid om u in te schrijven via de website en uw voorkeur(en) kenbaar te maken.
Het inschrijfformulier is tevens op te halen bij één van de makelaarskantoren.

Heeft u nog vragen dan kunt u contact opnemen met ons makelaarskantoor Boeren-Kuijpers Makelaars, tel. 0165-383251 of met onze collega Van Hassel makelaars.

WWW.CASALUIGI.NL

 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail

Nieuws overzicht

Ons werkgebied strekt zich uit van gemeente Rucphen, gemeente Halderberge, gemeente Zundert, gemeente Etten-Leur en gemeente Breda tot Bergen op Zoom