Voordelen van een aankoopmakelaar

Geplaatst: 08-10-2021

We hoeven u niet te vertellen dat de huidige huizenmarkt op z’n kop staat. Momenteel is er weinig aanbod en vooral veel vraag. De prijzen stijgen erg hard en er komt weinig beschikbaar. Ook hebben huizen nog nooit zo kort op de markt gestaan, slechts 23 dagen! Het is nu, meer dan ooit, belangrijk om kennis te hebben van de markt. Vandaar dat het goed is om een aankoopmakelaar in te schakelen. We leggen u graag uit waarom.

  • Goede voorbereiding is het halve werk

Een aankoopmakelaar weet precies welke zaken geregeld moeten worden. Verkopers vinden het dan ook fijn wanneer er een aankoopmakelaar is ingeschakeld. Ze weten namelijk zo dat alles goed en op tijd aangeleverd wordt.

  • Geen geregeld

Uw aankoopmakelaar doet al het onderzoek naar de beste prijs, de waarde van het huis en een kadastraal onderzoek. Hierdoor weet u straks goed wat u koopt.

  • Kennis van de markt

Een aankoopmakelaar weet als geen ander welke huizen er op de markt staat. Ook krijgen zij als eerste nieuwe huizen door en weten ze snel de waarde van een huis te bepalen. Hierdoor vinden aankoopmakelaars veel sneller een goede match.

  • Snel onderhandelen

Uw aankoopmakelaar weet hoe de verkoper benaderd moet worden en kan snel de juiste onderhandelingsstrategie inzetten. Wij doen dan ontzettend ons best om uw droomhuis te bemachtigen!

Schakel ons in!

Nieuws overzicht

Ons werkgebied strekt zich uit van gemeente Rucphen, gemeente Halderberge, gemeente Zundert, gemeente Etten-Leur en gemeente Breda tot Bergen op Zoom