Verzekeren

Het kopen van een woning is één van de belangrijkste beslissingen van uw leven. Het is enorm veel waard en het is dan ook iets wat u niet dagelijks doet. Een goede verzekering en goed advies over de hypotheek is dan ook ontzettend belangrijk. Een goede verzekering en hypotheek zorgt namelijk voor een onbezorgde toekomst. Onze adviseurs helpen u bij de keuze voor de juiste schade- en levensverzekeringen, hypotheken, kredieten, fiscale adviezen en financial planning.

De juiste verzekering en hypotheek

Assurantie- & hypotheekadviesbureau Boeren is al meer dan 50 jaar een begrip in de regio. Wij beschikken over een groot aanbod van diverse verzekeringsproducten en werken samen met ruim 30 verschillende maatschappijen. Hierdoor kunnen we u een onafhankelijk advies aanbieden tegen gunstige voorwaarden en een scherp tarief. Zowel particulieren als MKB-ers kunnen bij ons terecht.

Onafhankelijk advies

Onze gediplomeerde adviseurs zijn onafhankelijk. Dat woord hoort u zoveel, dat het u al bijna niets meer zegt. Toch is het belangrijk, want het betekent dat we niet kost wat kost een bepaald product willen slijten, maar voor u op zoek gaan naar de beste oplossing. Kom eens langs, of neem contact met ons op, dan praten we erover. Het verplicht u tot niets.

info@boeren-assurantien.nl

Ons werkgebied strekt zich uit van gemeente Rucphen, gemeente Halderberge, gemeente Zundert, gemeente Etten-Leur en gemeente Breda tot Bergen op Zoom