Particulier

Een verzekering is belangrijk om een zorgeloze toekomst tegemoet te gaan. Toch is de wereld van verzekeringen vaak ingewikkeld en zijn er ontzettend veel mogelijkheden. Onze adviseurs helpen u om dit helder te krijgen en adviseren u over de juiste opties voor u. We denken met u mee en denken altijd vanuit uw situatie.

Verzekeringen voor particulieren

Zowel particulieren als bedrijven staan voortdurend bloot aan vele risico’s. Zo kan een onverwachte gebeurtenis grote financiële gevolgen hebben en veelal is men zich hier niet bewust van. Denk bijvoorbeeld aan goede verzekeringen die uitkeren bij bijvoorbeeld ziekte, schade of diefstal. Graag brengen wij samen met u uw risico’s in kaart en komen dan met elkaar tot een passend advies.

Assurantie- & hypotheekadviesbureau Boeren is intermediair van o.a.: ASR, NH 1816, Allianz, Nationale Nederlanden, , Arag, Das, Vereende en vele anderen.

Ons werkgebied strekt zich uit van gemeente Rucphen, gemeente Halderberge, gemeente Zundert, gemeente Etten-Leur en gemeente Breda tot Bergen op Zoom