Zakelijk

Grip op uw bedrijfsrisico's

Hoe ziet uw dag eruit als u het zonder computers moet doen? En hoe gaat uw bedrijf om met een grote schadeclaim? Het bedrijf is uw bron van inkomsten. Continuïteit staat voorop. U werkt zorgvuldig en treft waar mogelijk preventieve maatregelen. De resterende risico's dekt u zo goed mogelijk af met een verzekering. Wij kunnen u een uitgebreide dekking bieden en een snelle afhandeling. Dat geeft ruimte om u te richten op zaken die echt belangrijk zijn: uw markt en uw klanten.

Zakelijke verzekeringen samenstellen

Samen met één van onze adviseurs brengen wij de risico's van uw bedrijf in kaart. Welke maatregelen kunt u treffen, welke risico's wilt u verzekeren en welke draagt u zelf? Samen met u stellen wij een verzekeringspakket samen dat past bij uw situatie. U bent verzekerd tegen een scherpe prijs. Alle zakelijke risico's zijn in onderlinge samenhang afgedekt. Niets is dubbele verzekerd.

Ons werkgebied strekt zich uit van gemeente Rucphen, gemeente Halderberge, gemeente Zundert, gemeente Etten-Leur en gemeente Breda tot Bergen op Zoom