Oudenbosch | Polderstraat 17 (Verkocht)

€ 179.000,-

OBJECT:
Een 3- kamer appartement op de begane grond met een klein patiotuintje met tuinhuis en een berging op de begane grond, gelegen in het centrum nabij alle winkels.

VRAAGPRIJS:
€ 179.000,= k.k.

WOONOPPERVLAKTE
Ongeveer 77 m²

INHOUD:
Ongeveer 245 m3

BOUWJAAR:
2006

AANVAARDING:
In overleg

DE INDELING IS ALS VOLGT:

BEGANE GROND: (met betonnen vloer)

Heeft een eigen entree op de begane grond.

Hal / entree met laminaatvloer, structuurverf wandafwerking en een spuitwerk plafond Toegang tot woonkamer. Meterkast met 5 groepen en aardlekschakelaar.

Woonkamer (ongeveer 30 m2.) met laminaatvloer, behangen en structuurverf wandafwerking en een spuitwerk plafond. Toegang tot open keuken.

Open keuken ( ongeveer 3,30 m2.) met laminaatvloer, betegelde wandafwerking en een spuitwerk plafond. Kunststof hoekkeukeninrichting voorzien van een kunststof aanrechtblad, spoelbak, gaskookplaat, koelkast, combi-oven - magnetron en een afzuigkap. Toegang tot was- en cv-ruimte.

CV-/wasruimte met aansluitingen voor de wasmachine en de Combi cv ketel Nefit VR Econonmy

Gang met laminaatvloer, structuurverf wandafwerking en een spuitwerk plafond Toegang tot toilet, badkamer en slaapkamer.

Toilet met tegelvloer, wandtegels en en een spuitwerk plafond. Fonteintje.

Badkamer (ongeveer 8 m2) met tegelvloer, tegelwanden en een spuitwerk plafond. De badkamer is voorzien van een ligbad, douchecabine, vaste wastafel.

Slaapkamer (ongeveer 22 m2 ) met laminaatvloer, stucwerk wandafwerking en een spuitwerk plafond. Toegang naar logeerkamer en naar de patiotuin.

Slaapkamer (ongeveer 5 m2 ) met laminaatvloer, stucwerk wandafwerking en een spuitwerk plafond


NOEMENSWAARDIGHEDEN:

Het appartement is volledig geïsoleerd.

Voorzien van hardhouten kozijnen.

Maandelijkse lasten, service kosten € 71,36 per maand.

Het appartement heeft een eigen achtertuintje van ongeveer 18 m2 met houten tuinhuis en is gelegen tegen een centrale binnenplaats Het appartement is aan de achterzijde toegankelijk via deze centrale binnenplaats.

Een bezichtiging is ook voor de verkoper een spannende aangelegenheid. Wij stellen het daarom zeer op prijs als u uw bevindingen binnen enkele dagen na bezichtiging aan ons kenbaar maakt. Deze aanbieding is geheel vrijblijvend en is onder voorbehoud van tussentijdse verkoop. Aan deze offerte kunnen geen rechten worden ontleend.

Boeren Kuijpers Makelaars
Dorpsstraat 80
4711 NJ St. Willebrord
Tel. 0165-38 32 51
Fax 0165-38 42 08

Internet: www.bk-makelaars.nl
Email: info@bk-makelaars.nl

Wij zijn aangesloten bij: