St. Willebrord | Dorpsstraat 71 77 (Verhuurd)

€ 950,-

11 nieuwbouw patiowoningen (huur) aan de Dorpsstraat 71-77 te St. Willebrord
BOUW GESTART / NOG ENKELE TE HUUR

Situatie

De woningen worden gerealiseerd op de locatie Dorpsstraat 71-77 te St. Willebrord (gemeente Rucphen). Van de 11 woningen grenzen er 3 direct aan de Dorpsstraat. De overige acht liggen in een gemoedelijk hofje met haagjes en bomen. In dit hofje bevinden zich 22 openbare parkeerplaatsen. Alle woningen hebben bovendien een eigen (toegewezen) parkeerplaats op een afgesloten parkeerterrein, dat derhalve beschikt over 11 privéparkeerplaatsen.

Indeling van de woningen

Deze mooie patiowoningen zijn sfeervol en comfortabel. De woningen bestaan uit twee bouwlagen met plat dak. Ze hebben alle noodzakelijke voorzieningen op de begane grond. Naast de woonkamer en woonkeuken bevinden zich op de begane grond een grote slaapkamer en een uitgebreide badkamer met twee wastafels, inloopdouche en wandcloset.

In de ruime entree is genoeg ruimte voor een garderobe. Voorts vindt u hier het toilet, de meterkast en een bergruimte met opstelplaatsen voor wasmachine en wasdroger. De eetkeuken ligt aan de voorzijde van de woning en is voorzien van een complete, hoekopgestelde keuken met inductiekookplaat, koelkast, afzuigkap (met motor) en combimagnetron. Zittend aan de eettafel heeft u via het hoekkozijn mooi zicht op het hofje of de Dorpsstraat.

De woonkamer en slaapkamer liggen beide aan de rustige achterzijde van de woning en grenzen aan de patio (achtertuin). Deze is bereikbaar via de dubbele tuindeuren in de woonkamer en via de tuinpoort (bouwnummer 1 via de berging). Aan de patio grenst ook de praktische buitenberging.

Op de verdieping hebben deze huizen nog een mooie hobbyruimte voorzien van een Frans balkon. Hier is tevens de technische ruimte met luchtwaterwarmtepomp, boiler, mechanische ventilatie-unit en omvormer van de zonnepanelen.

Wij zijn aangesloten bij: