St. Willebrord | Vijverstraat 47 (Verkocht)

€ 275.000,-
OBJECT:
Een uitgebouwde vrijstaande semi bungalow met vrijstaande garage, cv, erf, ondergrond en tuin.

VRAAGPRIJS:
€ 275.000,= k.k.

PERCEELSOPPERVLAKTE
568 m²

WOONOPPERVLAKTE
Ongeveer 165 m²

INHOUD:
Woning ongeveer 450 m3
Garage ongeveer 30 m2

BOUWJAAR:
1966

AANVAARDING:
In overleg

DE INDELING IS ALS VOLGT:

BEGANE GROND: (met betonnen vloer)

Entree met tegelvloer, lambrisering en stucwerk en een planket plafonddelen afwerking. Toegang tot 3-tal slaapkamers, toilet, badkamer en keuken. Meterkast en vaste kast. Trap naar 1e verdieping.

Drie slaapkamers met laminaat vloeren, behangen wandafwerking en kunststof schrootjes plafonds. Twee slaapkamers hebben een vaste kast.

Badkamer met tegelvloer, tegelwanden en kunststof plafonddelen afwerking. Voorzien van een ligbad, badkamermeubel met wastafel en designradiator.

Uitgebouwde woonkamer met aansluitend tuinkamer, eiken houten vloerdelen, steenstrips en behangen wandafwerking en Planket plafonddelen afwerking. Schouwpartij met allesbrander. De woonkamer staat in open verbinding met een tuinkamer, met schuifpui naar de tuin.

Keuken met tegelvloer, steenstrips wandafwerking (licht geschilderd) en Planket plafonddelen afwerking. Kunststof keukeninrichting voorzien van een kunststof aanrechtblad. Inductie kookplaat, koelkast, afzuigkap, koelkast, combi oven -magnetron en een spoelbak.

1e VERDIEPING: (houten verdiepingsvloer).

Kleine overloop met toegang tot 2 slaapkamers.

Twee slaapkamers (1 grote, 1 kleinere) met laminaat vloer, behangen wandafwerking en Planket plafonddelen met inbouwspots. Achter op de slaapkamers staat een dakkapel.

Zolderruimte met daarop de gasgestookte cv-combi ketel van Nefit.

NOEMENSWAARDIGHEDEN:

Vrijstaande stenen garage (afmeting ongeveer. 8,00 m. x 4.00 m.) met betonvloer, spouwmuren en gipsplaten plafondafwerking. De garage is bereikbaar via een eigen oprit, en is voorzien van houten openslaande deuren, kleine beloopbare zolderverdieping.
Naast de garage staat een houten deur.

Rondom de woning gelegen tuin (gelegen op het zuiden) voorzien van terrassen en gazon.
De woning is voorzien van (hard) houten kozijnen en deels voorzien van isolerende beglazing en rolluiken.
Wij zijn aangesloten bij: