Aankoopbemiddeling

Heeft u besloten op zoek te gaan naar een nieuwe woning? Of heeft u een geschikte woning te koop zien staan bij een andere makelaar? Dan bent u bij Boeren-Kuijpers aan het juiste adres!

Een nieuwe woning kopen doet u niet dagelijks, daarom kunt u bij ons terecht voor een professionele aankoopbegeleiding. Wij staan u in deze spannende periode graag bij met onze kennis, kunde en jarenlange ervaring.

Ook gaan wij graag mee naar een bezichtiging, zodat wij u kunnen adviseren en u onbezorgd verliefd kunt worden op uw nieuwe woning. Wij adviseren u over de prijs-/kwaliteitverhouding, de bouwkundige staat, het onderhoud, de courantheid en eventuele belemmerende (juridische) bepalingen, financiële mogelijkheden en over een eventueel bod dat u wilt uitbrengen. Ook verrichten wij voor u de onderhandelingen; onderhandelen is immers ons vak en daar kunt u van profiteren!

Nadat wij samen uw droomhuis gevonden hebben en de onderhandelingen tot een koop hebben geleid, zit ons werk er echter nog niet op! Wij nemen met u het koopcontract door, zodat u later niet voor verrassingen komt te staan. Ook kunnen wij u een aantrekkelijk tarief bieden voor een onafhankelijk taxateur, bouwkundige en/of notaris. Op de dag dat u de sleutel van de woning krijgt lopen wij met u de woning nog een keer door, zodat u zeker weet dat de woning in dezelfde staat is als toen u hem kocht.

Wij zijn aangesloten bij: