Aankoopbemiddeling

Het kopen van uw droomhuis is erg spannend en ingrijpende gebeurtenis. Er komt ontzettend veel op u af. Het is kijken en keuren, wikken en wegen en vooral veel keuzes maken. Een goed advies van een ervaren aankoopmakelaar is dan ontzettend fijn. Boeren Kuijpers Makelaars ontzorgt u bij het kopen van uw huis. 

Uw droomhuis kopen door aankoopbemiddeling

Bent u op zoek naar uw droomhuis, maar heeft u deze nog niet kunnen vinden? Momenteel is er veel vraag en weinig aanbod op de woningmarkt. Wellicht heeft u hierdoor al vaak achter het net gevist in uw zoektocht naar uw droomhuis.  Boeren Kuijpers Makelaars kent de Brabantse woningmarkt en heeft een uitgebreid netwerk. Daarnaast hebben we een snel wisselend en gevarieerd aanbod aan koopwoningen.  Als deskundige makelaar ondersteunen wij u in uw zoektocht. Samen vinden we het huis van uw dromen,

Succesvol uw woning kopen

Een woning kopen is niet iets wat u dagelijks doet. Wij zitten midden in de aankoopmarkt en helpen u graag verder. 

  1. We bespreken in een oriënterend gesprek  uw wensen voor uw droomhuis en nemen ook het financiële plaatje mee. 
  2. Heeft u een woning op het oog? Of gaan we actief voor u op zoek? We gaan samen op zoek naar uw droomhuis in ons huidige aanbod en we kijken naar de Brabantse woningmarkt.
  3. Een potentiële woning gevonden? Dan gaan we die natuurlijk bekijken tijdens een bezichtiging!
  4. We adviseren u over de aankoop van de woning en starten vervolgens met de onderhandeling. We doen er alles aan om uw droomhuis voor de scherpste prijs te bemachtigen.
  5. Alle afspraken worden vastgesteld in een koopovereenkomst die we opstellen.
  6. Uw geldzaken worden op orde gemaakt door de financiering te regelen. Onze ervaren hypotheek- en verzekering specialisten adviseren u over de financieringsmogelijkheden die bij u passen.
  7. De laatste stap is het ondertekenen van de koopakte. U ontvangt dan eindelijk de sleutels van uw droomhuis.

Op de hoogte blijven van ons aanbod? 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Ons werkgebied strekt zich uit van gemeente Rucphen, gemeente Halderberge, gemeente Zundert, gemeente Etten-Leur en gemeente Breda tot Bergen op Zoom