Verkeer

Als deelnemer aan het verkeer kunt u niet voorzichtig genoeg zijn. De wegen worden steeds voller en er wordt steeds harder gereden. In al die drukte is een ongeluk snel gebeurd. Met de juiste verzekeringen weet u dat u zich om de financiële kant van een ongeval geen zorgen hoeft te maken.

Wettelijke aansprakelijkheidsverzekering motorrijtuigen (WA)

Iedereen die een motorrijtuig heeft, zoals een auto, motor of brom- of snorfiets, is verplicht hiervoor een aansprakelijkheidsverzekering (WA) af te sluiten. Deze verzekering dekt de schade die u  als bestuurder van een motorrijtuig door uw schuld aan (goederen van) anderen toebrengt. U kunt de WA-verzekering aanvullen met een (beperkt) cascodekking.

(Beperkt)-cascoverzekering

Met een cascodekking is het mogelijk om schade aan het motorrijtuig zelf mee te verzekeren. U kunt kiezen voor een beperkt cascodekking (onder meer brand, diefstal, storm, glas, aanrijding met dieren) of een cascodekking (all risk) waarbij u vrijwel voor alle schade gedekt bent.  

Aanvullende dekking

U kunt uw verkeersverzekering aanvullen met:

  • ongevallen inzittende; vergoedt indien u of andere inzittende bij een ongeval blijvend letsel oplopen of overlijden, ongeacht wie er aansprakelijk is.
  • verkeersrechtbijstand; geeft u rechtshulp wanneer u gedupeerd bent in het verkeer.
  • verhaalsbijstand; helpt u materiele schade te verhalen op een ander.
  • schadeverzekering inzittenden / opzittende; elke passagier is verzekerd tegen letsel en materiele schade.

Aanhanger- en caravanverzekering

Gaat u regelmatig op pad met een aanhanger of caravan? Dan is een aanhanger- en caravanverzekering raadzaam. Deze verzekering dekt schade door bijvoorbeeld brand of storm. Bovendien kunt u de inboedel van uw aanhanger of caravan meeverzekeren.

Ons werkgebied strekt zich uit van gemeente Rucphen, gemeente Halderberge, gemeente Zundert, gemeente Etten-Leur en gemeente Breda tot Bergen op Zoom