Vervoer

Mobiliteit is voor vele bedrijven belangrijk. Hier is meer voor nodig dan u wellicht verwacht. Bij mobiliteit hoort in elk geval een uitstekende verzekering. Niet alleen een autoverzekering maar ook een verzekering voor bijvoorbeeld uw kostbare lading of inzittenden kan van belang zijn.

Bedrijfsautoverzekering

Vergoedt: schade aan uw personenauto's, bestelauto's en vrachtauto's. Als extra optie: SVI, deze verzekering dekt de persoonlijke schade van de inzittenden (incl. bestuurder) ongeacht de schuldvraag.

Eigen vervoerverzekering

Vergoedt: schade door verlies of beschadiging van uw eigen zaken die u zelf vervoert of handelsgoederen. De goederen kunnen tijdens opslag in de auto of bij vervoer beschadigen of gestolen worden. De Eigen vervoerverzekering neemt deze risico’s over.

Schadeverzekering voor bestuurder als werknemer

Vergoedt: letsel- en zaakschade bij een verkeersongeval van de chauffeur die in uw opdracht een motorrijtuig rijdt tot maximaal 1.000.000,- euro.

Landmateriaalverzekering

Vergoedt: schade aan of door uw werkmateriaal. Zowel de WAM-dekking als een dekking voor het zogeheten werkrisico. Bij de aansprakelijkheidsdekking is schade die uw landmateriaal toebrengt aan uw andere bezittingen meeverzekerd tot een maximum van 1.000.000,- euro. Extra optie: meeverzekeren van eigen gebrek bij nieuw aangeschafte objecten.

Ons werkgebied strekt zich uit van gemeente Rucphen, gemeente Halderberge, gemeente Zundert, gemeente Etten-Leur en gemeente Breda tot Bergen op Zoom