Vervoer

Mobiliteit is voor vele bedrijven belangrijk. Hier is meer voor nodig dan u wellicht verwacht. Bij mobiliteit hoort in elk geval een uitstekende verzekering. Niet alleen een autoverzekering maar ook een verzekering maar ook een verzekering voor bijvoorbeeld uw kostbare lading of inzittenden kan van belang zijn.

Bedrijfsautoverzekering

Vergoedt: schade aan uw personenauto's, bestelauto's en vrachtauto's. Als extra optie: SVI, deze verzekering dekt de persoonlijke schade van de inzittenden (incl. bestuurder) ongeacht de schuldvraag.

Eigen vervoerverzekering

Vergoedt: schade door verlies of beschadiging van uw eigen zaken die u zelf vervoert en de schade als gevolg van het uitvallen van de koelinstallatie, opruimingskosten en imaginaire winst. Een tussentijdse uitbreiding van uw wagenpark is geen probleem.

Schadeverzekering voor bestuurder als werknemer

Vergoedt: letsel- en zaakschade bij een verkeersongeval van de chauffeur die in uw opdracht een motorrijtuig rijdt tot maximaal 1.000.000,- euro.

Landmateriaalverzekering

Vergoedt: schade aan het casco van uw matreiaal. Zowel de WAM-dekking als een dekking voor het zogeheten werkrisico. Bij de aansprakelijkheidsdekking is schade die uw landmateriaal toebrengt aan uw andere bezittingen gratis meeverzekerd tot een maximum van 1.000.000,- euro. Extra optie: meeverzekeren van eigen gebrek bij nieuw aangeschafte objecten.

Wij zijn aangesloten bij: