Reisverzekeringen

Wat is een reisverzekering
Wanneer u op reis gaat, wordt u met verschillende risico's geconfronteerd. De gelopen risico's hangen van uw bestemming, het vervoermiddel en uw activiteiten tijdens uw vakantie af. Om de financile gevolgen van deze risico's te dragen kunt u een reisverzekering afsluiten.

Wat al dan niet gedekt is?
Een reisverzekering is een aanvullende verzekering voor de schade die u tijdens uw vakantie kunt lijden. Vooral wanneer u naar het buitenland vertrekt, is het belangrijk om na te gaan of uw lopende verzekeringen de tijdens reizen geleden schade dekken en tot welk bedrag.

Aflopende reisverzekering
Onbekommerd vakantievieren. Een zorgeloze vakantie betekent ook: zeker weten dat je goed verzekerd bent tegen eventuele risico's. En dan is het wel zo prettig dat er op onvoorziene momenten iemand voor je klaar staat. Dat is wat de Europeesche voor u doet met een reisverzekering op maat.

Klik hier om een aflopende Ideale Reisverzekering af te sluiten

Doorlopende vakantiereisverzekering
Voor iedereen die er meerdere keren per jaar op uit trekt, is de doorlopende vakantiereisverzekering van de Europeesche een ideale oplossing. Vakantieplezier verzekerd, het hele jaar door.
De Europeesche biedt een reisverzekering op maat, samengesteld naar uw wensen. Dat begint met de plaats van bestemming. U kunt kiezen uit een Europees dekkingsgebied, waarbij ook de niet-Europeesche landen aan de Middellandse Zee zijn inbegrepen en uit werelddekking.

Klik hier om een doorlopende Reisverzekering af te sluiten

Aflopende annuleringsverzekering
Vrijwel iedere ervaren reiziger boekt bij de reis als vanzelfsprekend een annuleringsverzekering. Bij 'last minute' boekingen gebeurt dit minder. Toch is het verstandig om ook dan een annuleringsverzekering af te sluiten. Deze dekt namelijk ook de niet gebruikte reisdagen. Dus niet alleen de annuleringskosten tussen het moment van boeken en de reis, maar ook de kosten wanneer de vakantie moet worden afgebroken. De dagen die u noodgedwongen mist, worden immers ook vergoed! De annuleringsverzekering is uiterst compleet en kent ook een vergoeding bij vertrek- of aankomstvertraging.

Klik hier om een aflopende Annuleringsverzekering af te sluiten.

Doorlopende annuleringsverzekering
Nederlanders zijn reislustig. We trekken er op uit wanneer wij maar willen. Met de doorlopende annuleringsverzekering van de Europeesche bent u in n keer verzekerd tegen de annuleringskosten wanneer uw geboekte reis niet door kan gaan, of wanneer u deze moet afbreken. Het hele jaar door, hoe vaak u ook met vakantie gaat.
Een groot voordeel van de doorlopende annuleringsverzekering is dat deze geldt voor al uw vakanties. Dus ook voor last minute boekingen. Wel zo interessant, omdat de verzekering ook de niet gebruikte reisdagen dekt. Dus niet alleen de annuleringskosten tussen het moment van boeken en het vertrek, maar ook de kosten wanneer de vakantie moet worden afgebroken. De dagen die u noodgedwongen mist, worden immers ook vergoed! De doorlopende annuleringsverzekering is uiterst compleet en kent ook een vergoeding bij vertrek- of aankomstvertraging.

Klik hier om een doorlopende Annuleringsverzekering af te sluiten. 

Wij zijn aangesloten bij: