Wonen

Opstalverzekering

Met een opstalverzekering (ook wel woonhuisverzekering) us uw woning verzekerd tegen schade als gevolg van bijvoorbeeld brand, strom en inbraak. Een opstalverzekering is verplicht voor iedereen die een koopwoning met een hypotheek heeft. Bij een opstalverzekering is het woonhuis verzekerd inclusief de onroerende goederen die bij uw woning horen, zoals schuurtjes, schuttingen, leidingen, centrale verwarming en sanitair.

Glasverzekering

In de meeste gevallen wordt de glasverzekering bij de opstalverzekering bijgesloten. Indien er sprake is van een huurwoning kunt u een aparte glasverzekering bijsluiten wanneer dat niet in de huurovereenkomst is verwerkt.

Inboedelverzekering

Niet alleen uw woning maar ook uw inboedel kan beschadigen door onder andere inbraak, brand of waterschade. Met een inboedelverzekering wordt bij schade uw huisraad vergoed.

Kostbaarhedenverzekering

Heeft u waardevolle eigendommen in woning, zoals kunst, antiek, kostbare sieraden of een meer dan dan gemiddelde hoeveelheid audio-, video- of fotoapparatuur, dan is een kostbaarhedenverzekering geen overbodige luxe. Deze verzekering vergoedt schade aan of diefstal van uw kostbaarheden voorzover deze niet is gedekt door uw inboedelverzekering.

Wij zijn aangesloten bij: