3 redenen om uw huis te koop te zetten in de huidige woningmarkt

Geplaatst: 15-08-2023

Het klinkt misschien tegenstrijdig, maar in een tijd waarin de vraag naar woningen het aanbod overtreft, kan dit wel eens het ideale moment zijn om te overwegen uw huis te verkopen. Misschien brengen deze 3 redenen en ons fijne full-servicepakket u wel op het idee om toch voor de verkoop te gaan!

3 goede redenen om uw woning te verkopen in de huidige markt

1. Maximale Winst

Met meer vraag dan aanbod kunnen verkoopprijzen stijgen, wat betekent dat u potentieel een hogere prijs voor uw woning kunt krijgen.

2. Vlotte Verkoop

Met minder aanbod op de markt, kunnen goed geprijsde woningen sneller verkocht worden. Dit betekent minder tijd en moeite om uw huis te verkopen. Ideaal wanneer u bijvoorbeeld van plan bent om te emigreren of u voor de verkoop al een ander huis heeft gekocht.

3. Ruimer wonen

Als u overweegt te verhuizen naar een grotere woning, biedt deze verkopersmarkt u de kans om uw huidige woning voor een goede prijs te verkopen en de opbrengst te gebruiken om een ruimer huis aan te schaffen.

Waarom uw woning verkopen via ons?

Bij Boeren Kuijpers Makelaars kunt u rekenen op ons uitgebreide full-service pakket,. Deze hebben we speciaal ontworpen om uw woningverkoop soepel en succesvol te laten verlopen. Met onze deskundige begeleiding en uitgebreide diensten, heeft u alles wat u nodig heeft om uw woning voor de beste prijs te verkopen en te profiteren van onze jarenlange ervaring en professionele aanpak.

Extra voordelen van ons full-service pakket

Maar dat is nog niet alles! Naast ons complete full-service pakket bieden we ook extra's aan om uw verkoopervaring nóg aangenamer te maken:

  • Gratis aankoopbegeleiding bij andere woning: Als u een nieuwe woning wilt kopen, begeleiden we u ook kosteloos in het aankoopproces.
  • Gratis hypotheekgesprek en -berekening: We helpen u inzicht te krijgen in uw financiële mogelijkheden met een gratis hypotheekgesprek en -berekening.
  • Gratis verzekeringsofferte totaal pakket: We bieden u een gratis offerte voor een totaal verzekeringspakket.

Ik wil mijn huis verkopen

Nieuws overzicht

Ons werkgebied strekt zich uit van gemeente Rucphen, gemeente Halderberge, gemeente Zundert, gemeente Etten-Leur en gemeente Breda tot Bergen op Zoom