Bedrijfspand verzekeren? Alle verzekeringen op een rijtje

Geplaatst: 20-04-2022

Als ondernemer heeft u misschien wel een particuliere opstalverzekering, maar hiermee biedt dit geen dekking voor uw bedrijf. Natuurlijk wilt u als ondernemer niet teveel kostbare tijd kwijt zijn aan zaken buiten uw core business om. Daarom zorgen wij voor een snelle afhandeling bij het kiezen van de dekking die u nodig heeft!

Zowel de binnen- als de buitenkant van uw bedrijfspand kunnen beschadigen. Weerstomstandigheden zorgen veelal voor schade aan de buitenkant en werknemers weer eerder voor schade aan de binnenkant. Zo zullen er ook risico's zijn waar u misschien nog nooit aan gedacht heeft.

 Wij zetten graag alle risico's met bijbehorende verzekeringen op een rijtje!

Bedrijfsgebouwenverzekering

Of uw bedrijfspand heel blijft, is volledig afhankelijk van de ligging en de weersomstandigheden.  Zo is er altijd kans op slecht weer waarbij bliksem kan inslaan of de wind zorgt voor een vallende boom op uw pand. Ook de kans op een inbraak of aanrijding van uw pand ligt altijd op de loer.  Verzekeringsbedragen en premies worden jaarlijks aangepast aan de ontwikkeling van de bouwkosten. Zo bent u altijd goed verzekerd met de bedrijfsgebouwenverzekering!

Inventaris- en goederenverzekering

Door omstandigheden die de buitenkant van uw pand beschadigen, kan de binnenkant ook mee beschadigen. Denk aan uw inventaris, opgeslagen goederen en waardevolle papieren.  Door een instorting van het pand of lekkage kan het zomaar niks meer waard zijn. Inventaris en goederen kunnen ook volledig verdwenen zijn. Denk aan een ontploffing, brand of inbraak. Heeft u een huurpand en op eigen kosten iets hieraan toegevoegd, zoals een verwarmingsinstallatie? Dan kunt u zaken als deze nog extra laten meeverzekeren bij de inventaris- en goederenverzekering.

Extra kosten verzekering

Na schade moeten de normale werkzaamheden binnen het bedrijf weer opgepakt worden als deze stil hebben gelegen. Alle kosten die u zou maken in zo'n periode kunt u verzekeren met de extra kosten verzekering.

Reconstructieverzekering

Uw bedrijfsadministratie kan ook overhoop worden gegooid na schade. Daarom kunt u zich ook altijd verzekeren tegen het herstel hiervan met onze reconstructieverzekering.

Glasverzekering

De binnen- en buitenkant van uw pand kunnen glas bevatten. Wanneer er buitenramen of vitrine- en toonbankglazen beschadigen is het verstandig een glasverzekering te hebben. Deze verzekering vergoedt zowel het gebroken glas, het plaatsen van een noodvoorziening en nieuw glas. Aan de hand van het aantal glazen ruiten wordt de premie bepaald.

Computer/Elektronica/Instrumentverzekering

Alles wat op het elektriciteitsnetwerkis aangesloten wordt verzekerd bij deze verzekering. Alle oorzaken die zorgen voor schade aan computers, elektronica en instrumenten vergoeden wij!

Milieuschadeverzekering

Elke ondernemer kan zomaar in aanraking komen met milieuschade. Bijvoorbeeld door het gebruik van schoonmaakmiddelen, vervuild bluswater of het vrijkomen van asbest door een brand of storm. In dat geval zijn de verwijderings- en  schoonmaakkosten vaak geheel voor uw rekening. Onze milieuschadeverzekering dekt milieuschade op uw bedrijfslocatie. Een verzekering waar je zelf misschien niet zo snel aan denkt, maar één die wel heel fijn is om af te sluiten. 

AVB verzekering

De aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven is eigenlijk één van de belangrijkste verzekeringen voor bedrijven. Als je als bedrijf zijnde schade veroorzaakt bij iemand anders, dan kunnen de kosten aanzienlijk oplopen. Een consument die door uw product of dienst schade oploopt, kan dan een schadeclaim indienen op het bedrijfsvermogen. Met de aansprakelijkheidsverzekering staat u in zo'n situatie sterk! Deze verzekering vergoedt schade als gevolg van; werkgeversaansprakelijkheid, productaansprakelijkheid én aansprakelijkheid voor het beschadigen van andermans zaken en het toebrengen van letsel.

 

Nieuws overzicht

Ons werkgebied strekt zich uit van gemeente Rucphen, gemeente Halderberge, gemeente Zundert, gemeente Etten-Leur en gemeente Breda tot Bergen op Zoom