Doorlopend kredieten Interbank worden beƫindigd

Geplaatst: 22-03-2020

Doorlopend krediet van Interbank

Bij Interbank willen ze ervoor zorgen dat hun klanten kunnen uitkijken naar een toekomst zonder schulden. Met andere woorden: dat kredieten niet doorlopen, maar worden afbetaald en de rentekosten lager zijn. Daarom zeggen ze alle doorlopende kredieten per 1 mei 2020 op.

Dit betekent niet dat u als klant het uitstaande saldo in één keer terug moet betalen: u blijft maandelijks hetzelfde bedrag betalen totdat uw schuld volledig is afgelost. Wat er in de praktijk voor u zal veranderen is opgenomen in een brief die u in februari 2020 van Interbank ontvangt.

Wat betekent het opzeggen van het doorlopend krediet op hoofdlijnen:

  • U kunt vanaf 1 mei 2020 geen geld meer opnemen uit uw doorlopend krediet.
  • Uw maandtermijn wijzigt niet door het opzeggen van uw doorlopend krediet: u gaat door met de maandelijkse aflossing van uw openstaande schuld totdat uw schuld volledig is afgelost.

Wij begrijpen dat het opzeggen van uw doorlopend krediet gevolgen kan hebben voor uw financiële situatie en dat u hier misschien nog vragen over hebt. U kunt contact opnemen met ons of met Interbank (telefoonnummer 0800 - 0056 (gratis)). 

Wilt u vóór 1 mei 2020 nog geld opnemen uit uw krediet?

Geld opnemen uit uw krediet kan tot 1 mei 2020. 

U kunt vanzelfsprekend ook kosteloos oversluiten naar een Persoonlijke Lening. Neem met ons contact op zodat wij kunnen kijken wat de mogelijkheden zijn voor u.

Nieuws overzicht

Ons werkgebied strekt zich uit van gemeente Rucphen, gemeente Halderberge, gemeente Zundert, gemeente Etten-Leur en gemeente Breda tot Bergen op Zoom