Huis verzekeren

Geplaatst: 14-02-2022

Waterschade, koffie over de laptop of een val door de glazen salontafel... Regelmatig gebeuren er ongelukken in huis. Maar wat is er precies verzekerd? Zeker nu mensen steeds vaker thuiswerken, gebeuren er ook vaker ongelukken in de woning. 

Koffie over de laptop, telefoon of tablet

Valt er een kop koffie tijdens het thuiswerken over uw laptop? Dat is natuurlijk erg vervelend. Met een inboedelverzekering bent u hiervoor verzekerd. Hiermee is namelijk uw gehele inboedel verzekerd. Dit houdt in dat alle spullen die los in uw huis zijn, verzekerd zijn voor water- of brandschade en diefstal.

Valt de koffie over uw telefoon of tablet? Deze vallen helaas niet onder uw inboedel. Een telefoon of tablet moet u aanvullend verzekeren.

Schade door het spelen

Kinderen spelen vaak in huis en soms gaat er dan iets mis. Wanneer een kind per ongeluk schade veroorzaakt bent u eigenlijk altijd verzekerd. Dankzij uw inboedelverzekering zijn alle spullen in uw woning verzekerd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan uw meubelen. Ook uw muren, ramen en vloeren zijn verzekerd, dit valt onder de opstalverzekering.

Is de schade ontstaan door een vriendje van uw kind? Dan kunt u de schade verhalen onder de aanprakelijkheidsverzekering

Uw huis verzekeren

Wilt u uw woning goed verzekeren en bent u benieuwd welke verzekeringen voor u gelden en welke optioneel zijn? Wij helpen u hier graag bij!

Lees meer

Nieuws overzicht

Ons werkgebied strekt zich uit van gemeente Rucphen, gemeente Halderberge, gemeente Zundert, gemeente Etten-Leur en gemeente Breda tot Bergen op Zoom