HUIZENVERKOPER WINT € 1000,- TIJDENS NAJAARSACTIE

Geplaatst: 03-12-2020

HUIZENVERKOPER WINT € 1.000,- TIJDENS DE NAJAARSACTIE

Een huizenverkoper van Boeren-Kuijpers Makelaars heeft bij een landelijke makelaarsactie van beroepsvereniging Vastgoedpro € 1.000,- courtagekosten terug gewonnen. Familie van Buuren ontving uit handen van makelaar Rob Kuijpers een cheque met de geldprijs.

De gelukkige winnaar werd verrast met een cheque en een bos bloemen. "Het is prachtig om één van onze klanten op deze manier te kunnen verblijden. Wij weten natuurlijk als geen ander wat er komt kijken bij het kopen en verkopen van een woning. Voor verkopers en kopers is dat een spannende periode. Wij begeleiden hen daar graag en volledig in van begin tot eind. Dat we dit als extra kunnen doen, maakt ons werk nog mooier", aldus makelaar Rob Kuijpers.

Boeren-Kuijpers makelaars doet mee aan de landelijke campagne "€ 1.000,- van je makelaar?". Met die actie maken kopers of verkopers van woningen in de laatste vier maanden van 2020 elke week kans om € 1.000,- bemiddelingskosten terug te winnen. De daadwerkelijke geldprijs wordt uitgekeerd nadat de verkoop ook daadwerkelijk heeft plaatsgevonden.

Meer informatie over de actie is te vinden op de website van Vastgoedpro: www.vastgoedpro.nl/actie

 

Nieuws overzicht

Ons werkgebied strekt zich uit van gemeente Rucphen, gemeente Halderberge, gemeente Zundert, gemeente Etten-Leur en gemeente Breda tot Bergen op Zoom