Huur je woning stressvrij met ons full-service pakket

Geplaatst: 09-06-2023

Als u overweegt om uw woning te verhuren als slimme belegging, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij BK Makelaars begrijpen we het belang van zorgvuldigheid en aandacht bij het verhuren van een woning. Met ons full-service pakket nemen we alle zorgen uit handen, zodat u stressvrij bent tijdens het verhuurproces. In deze blog leest u alles over onze uitgebreide dienstverlening en waarom wij de ideale partner zijn om uw woning te verhuren.

Vakkundige begeleiding van A tot Z

Bij BK Makelaars geloven we in persoonlijke service. Daarom beginnen we altijd met een gratis en vrijblijvend gesprek waarin we al je vragen beantwoorden en de mogelijkheden bespreken. Ons deskundig en gediplomeerd personeel staat altijd voor u klaar om u te begeleiden tijdens het hele verhuurproces.

Professionele presentatie van je woning

Om ervoor te zorgen dat uw woning opvalt in de markt, nemen we de tijd om een volledige opname van de woning te maken. We stellen aantrekkelijke brochures op, inclusief pakkende teksten en professionele foto's. Daarnaast zorgen we voor een documentatie, inclusief foto's, die potentiële huurders aantrekken.

Maximale aandacht: aanwezig op meerdere platforms

Als ervaren makelaar weten we dat online aanwezigheid essentieel is bij het vinden van een betrouwbare huurder. Daarom zetten we uw woning op meerdere platforms, waaronder onze eigen website en funda.nl. We bereiken ook potentiële huurders door hen actief te benaderen via ons uitgebreide zoekersbestand.

Flexibele bezichtigingen voor een snelle match

Bij BK Makelaars begrijpen we dat het plannen van bezichtigingen soms lastig kan zijn. Daarom bieden we de mogelijkheid om bezichtigingen ook in de avonduren en op zaterdagen te plannen. Onze deskundige makelaar begeleidt elke bezichtiging en zorgt voor een optimale presentatie van uw woning.

Onderhandelingen en huurovereenkomst

Professionele onderhandelingen uitvoeren is een van onze specialiteiten. We zorgen ervoor dat u een eerlijke huurprijs ontvangt en begeleiden u bij elke stap van de onderhandelingen. Zodra er overeenstemming is bereikt, stellen we een gedetailleerde huurovereenkomst op, zodat alle afspraken helder zijn en zwart op wit komen te staan.

Vlekkeloze sleuteloverdracht

Bij BK Makelaars begrijpen we het belang van een soepele sleuteloverdracht. We zorgen voor een grondige inspectie van de woning en nemen de meterstanden op de dag van de sleuteloverdracht op. Op die manier zorgen we ervoor dat alles soepel verloopt en er geen onnodige discussies ontstaan.

Neem vandaag nog contact op!

Bij BK Makelaars streven we ernaar om uw verhuurervaring zo probleemloos mogelijk te maken. Bent u geïnteresseerd in het verhuren van uw woning? Maak gebruik van ons full-service pakket en laat ons u helpen bij elke stap van dit proces. Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend gesprek. Samen vinden we de perfecte match!

Nieuws overzicht

Ons werkgebied strekt zich uit van gemeente Rucphen, gemeente Halderberge, gemeente Zundert, gemeente Etten-Leur en gemeente Breda tot Bergen op Zoom