Hypotheek - Woonlening

Geplaatst: 04-10-2022

VERDUURZAMEN
Verduurzamen, tegenwoordig niet de vraag of je het gaat doen maar wanneer ga je het doen. Verduurzamen kan op verschillende manieren zoals zonnepanelen, isoleren, gasloos enz. maar het financieren kan op verschillende manieren. Indien nodig kan de hypotheek hiervoor verhoogd worden maar ook een WOONLENING kan een goede oplossing zijn. Zo zijn er ook enkele voordelen aan een woonlening. Zoals geen taxatiekosten, bemiddelingskosten of notariskosten en het is meestal binnen een week geregeld.
 
Wat is een woonlening:
De WoonLening is bedoeld voor huiseigenaren en heeft de kenmerken van een persoonlijke lening. De langere looptijd van de WoonLening sluit echter beter aan bij het financieren van een verbouwing. Sluit u de WoonLening af, dan betaalt u geen notaris- en taxatiekosten. Tijdens de looptijd van uw lening blijft dat tarief hetzelfde: u lost het geleende geld af in vaste bedragen per maand. Afgeloste bedragen kunt u niet opnieuw opnemen. Aan het einde van de looptijd heeft u uw lening helemaal afgelost.
 
Meer weten over de WoonLening of over een hypotheek dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.
Wij helpen u graag!
☎ 0165 - 38 32 51
📩 info@bk-makelaars.nl

Nieuws overzicht

Ons werkgebied strekt zich uit van gemeente Rucphen, gemeente Halderberge, gemeente Zundert, gemeente Etten-Leur en gemeente Breda tot Bergen op Zoom