Nieuwbouwproject Vrouwe Valentijn

Geplaatst: 24-10-2022

Update: 24/11/2022

Website: www.vrouwevalentijn.nl is online !!

Nu in de verkoop:

NIEUWBOUWPROJECT “VROUWE VALENTIJN” TE SINT WILLEBRORD

Van ruwe steen naar geslepen diamant

 Na nieuwbouwproject Casa Luigi volgt een nieuw uniek nieuwbouwproject in Sint Willebrord met de toepasselijke naam “Vrouwe Valentijn”. Op de hoek van de Pastoor Bastiaansensingel/Dorpsstraat, locatie Jaspers Valentijn zal dit prachtig nieuwbouwproject gerealiseerd worden. Het project bestaat uit 17 gelijkvloerse appartementen met balkon, eigen berging en parkeerplaatsen op het achtergelegen terrein. Het zijn 2-kamer en 3-kamer appartementen en er zijn verschillende typen beschikbaar. Gebouwd volgens de allerlaatste bouwnormen en gereed voor een zorgeloze toekomst.

Alle informatie is verkrijgbaar en  de verkoop is nu gestart. Bent u geïnteresseerd? Kijk door op de speciale website: https://vrouwevalentijn.nl/ of neem contact op met ons via de mail: angela@bk-makelaars.nl, telefonisch via 0165-383251 of stap even binnen aan de Dorpsstraat 80 St Willebrord.

Toebedeling gaat via een inschrijfformulier welke via ons kantoor verkrijgbaar is. Na ontvangst van het inschrijfformulier nemen wij persoonlijk contact met u op. 

Nieuws overzicht

Ons werkgebied strekt zich uit van gemeente Rucphen, gemeente Halderberge, gemeente Zundert, gemeente Etten-Leur en gemeente Breda tot Bergen op Zoom