Update huidige woningmarkt

Geplaatst: 29-11-2023

Het aantal huizenverkopen blijft geleidelijk doorgaan. Kopers en verkopers laten meer vertrouwen zien, wat zorgt voor een toename van bezichtigingen en biedingen. Dit klinkt goed, toch blijft het aanbod van te koop staande huizen aan de lage kant, wat weer leidt tot een krappere woningmarkt. Dit kan betekenen dat kopers minder opties hebben en dat de concurrentie toeneemt.

Wij zijn er om u te helpen in deze markt vol competitie. Onze ervaren makelaars kennen de lokale markt als geen ander en kunnen u adviseren over de beste strategie om uw droomhuis te vinden of uw huidige woning voor de juiste prijs te verkopen.

Wat is de waarde van mijn huis?

Bent u benieuwd naar de waarde van uw woning in deze markt? Wij hebben deskundige taxateurs die op de hoogte zijn van lokale prijstrends en u kunnen voorzien van een nauwkeurige schatting. Als u van plan bent uw huis te verkopen, kunnen we u helpen om de best mogelijke prijs te krijgen.

Taxatie aanpak

Goed om te weten 

Ondanks de uitdagingen zijn er meer bestaande koopwoningen verkocht in het derde kwartaal van 2023 vergeleken met het voorgaande jaar. Het duurt gemiddeld 33 dagen om een huis te verkopen, wat iets sneller is dan het vorige kwartaal, maar nog steeds iets trager dan een jaar geleden. 

Neem vandaag nog contact op met Boeren Kuijper Makelaars en laat ons u helpen bij uw woonwensen in de huidige woningmarkt.

Contacteer ons

Nieuws overzicht

Ons werkgebied strekt zich uit van gemeente Rucphen, gemeente Halderberge, gemeente Zundert, gemeente Etten-Leur en gemeente Breda tot Bergen op Zoom