Verkoop gestart nieuwbouw 't Turfhuys

Geplaatst: 20-04-2024

DE VERKOOP IS GESTART! 🏠
Vanaf 20 april 2024 is de verkoop van nieuwbouwproject 't Turfhuys gestart. Er zijn 6 luxe appartementen en 2 penthouses beschikbaar met een oppervlakte van 74 m2 tot 96 m2. De koopsommen zijn vanaf € 372.000,- V.O.N. Op de website is nu alle verkoopinformatie te vinden, waaronder de plattegronden, brochure en verkoopprijzen per bouwnummer. Verder vind je op de website het inschrijfformulier en de brief met uitleg over de procedure.

SCHRIJF JE NU IN VOOR JE DROOMAPPARTEMENT!

Wij hopen dat je natuurlijk net zo enthousiast bent over het project als wij en dat je belangstelling hebt voor één of meerdere bouwnummers. Volg onderstaande stappen om je keuze kenbaar te maken. 

  1. Verdiep je in de verkoopdocumentatie, zoals de verkooptekening, technische omschrijving en verkoopinformatie. Tip! Breng je financieringsmogelijkheden goed in kaart. Laat bij je hypotheekadviseur vrijblijvend een haalbaarheidscheck uitvoeren. 
  2. Schrijf je in door het inschrijfformulier volledig in te vullen en in te leveren bij één van onderstaande makelaars. We adviseren je nadrukkelijk om een (financiële) verklaring toe te voegen aan je inschrijving. Graag ontvangen wij dit formulier uiterlijk vrijdag 3 mei 2024 voor 17:00.
  3. Alle ingeschrevene ontvangen in de week van 6 mei 2024 bericht. Meer informatie over de procedure toewijzing lees je hier.

Interessante downloads en meer informatie die je verder kunnen helpen vind je op onze website https://turfhuys.nl/

Heb je vragen of mocht je nadere informatie wensen? Neem contact op met één van de verkoopmakelaars. 

Nieuws overzicht

Ons werkgebied strekt zich uit van gemeente Rucphen, gemeente Halderberge, gemeente Zundert, gemeente Etten-Leur en gemeente Breda tot Bergen op Zoom