Verkoopdag Nieuwbouw 't Turfhuys

Geplaatst: 12-04-2024

KOM NAAR DE VERKOOPDAG

Namens STJ Luijkx Vastgoed BV nodigen we je van harte uit op zaterdag 20 april tussen 10:00 en 12:00 uur bij Bistro de Beenhouwer aan de Sint Antoniusstraat 40 in Schijf.

 

Tijdens de verkoopdag staat het verkoopteam klaar om het plan toe te lichten en al je vragen te beantwoorden. Ook overhandigen we deze dag graag de brochure. Tussen 10:00 en 12:00 uur kan je vrij binnen lopen. 

 

PROCEDURE TOEWIJZING

Wij hopen natuurlijk dat je net zo enthousiast bent over het project als wij! Deze belangstelling kan je kenbaar maken door tijdens of na de verkoopdag het inschrijfformulier volledig in te vullen en in te leveren bij één van de makelaars. 

 

Uitgangspunt voor de toewijzing van de appartementen is dat er naar een zo optimaal mogelijke bezetting van de bouwnummers wordt gestreefd. Uiteraard wordt er rekening gehouden met de voorkeursappartementen zoals door jou aangegeven. Daarnaast wordt er bij het toewijzen van de appartementen gekeken naar je financiële positie. We adviseren je nadrukkelijk om nu vast een (financiële) verklaring op te vragen zodat je deze toe kan voegen aan je inschrijving. Verdere info over de inschrijvingsprocedure volgt na de verkoopdag. 


Heb je vragen? Neem contact op met één van de verkoopmakelaars. 

Graag tot dan! 


📣: Verkoopdag ‘t Turfhuys
📍: Sint Antoniusstraat 40, Schijf
🗓: Zaterdag 20 april tussen 10:00 en 12:00 uur

Nieuws overzicht

Ons werkgebied strekt zich uit van gemeente Rucphen, gemeente Halderberge, gemeente Zundert, gemeente Etten-Leur en gemeente Breda tot Bergen op Zoom