Over BK

Boeren- Kuijpers Makelaars is een regionaal makelaarskantoor wat onder hetzelfde dak is gevestigd met Assurantie- & hypotheekadviesbureau Boeren.

Ongeveer 45 jaar geleden begon Ries Boeren (sr) op een slaapkamertje aan de Merelstraat met verzekeringen. In 1974 werd het slaapkamertje al klein dat een eigen kantoor werd geopend aan de Dorpsstraat 83. In 1984 was ook dit pand weer te klein en werd via een tussenstap aan de Hazelaarstraat intrek genomen in het huidige pand aan de Dorpstraat nummer 80. Intussen was de zoon Richard Boeren in het bedrijf komen werken en die heeft medio jaren ’80 eerst zijn verzekeringspapieren gehaald en daarna alle makelaarsdiploma’s. In 1994 werd het familiebedrijf nog eens versterkt met schoonzoon Rob Kuijpers als gecertificeerd makelaar/ taxateur.

Boeren Kuijpers Makelaars en Assurantie- & hypotheekadviesburo Boeren zijn gespecialiseerd in alle schade- en levensverzekeringen, pensioenen, hypotheken, kredieten, fiscale adviezen en financial planning.

Het makelaarskantoor is aangesloten bij de makelaarsvereniging VastgoedPro en alle adviseurs zijn gediplomeerd.

Boeren- Kuijpers Makelaars en Assurantie- & hypotheekadviesburo Boeren staat bekend om zijn gastvrijheid, kwaliteit, en laagdrempeligheid. Ouderwetse service zoals u dat altijd gewend was, no noncence.

Wij zijn aangesloten bij: