Over BK

De Brabantse woningmarkt kent geen geheimen meer voor ons. Met ruim 50 jaar ervaring als makelaar in Brabant heeft BK Makelaars een goede reputatie opgebouwd. Veel kennis, persoonlijk contact en korte lijnen zijn bij ons erg belangrijk. Ons team helpt u daarmee snel uw woning te verkopen of uw nieuwe droomhuis te vinden.

Boeren- Kuijpers Makelaars is een regionaal makelaarskantoor wat onder hetzelfde dak is gevestigd met Assurantie- & hypotheekadviesbureau Boeren.

Met liefde voor het vak

Ongeveer 50 jaar geleden begon Ries Boeren (sr) op een slaapkamertje aan de Merelstraat met verzekeringen. In 1974 werd het slaapkamertje te klein en werd er een eigen kantoor geopend aan de Dorpsstraat 83. In 1984 was ook dit pand te klein en werd via een tussenstap aan de Hazelaarstraat intrek genomen in het huidige pand aan de Dorpstraat 80. Intussen is zoon Richard Boeren in het bedrijf komen werken en hij heeft medio jaren ’80 eerst zijn verzekeringspapieren gehaald. Daarna heeft Richard alle makelaarsdiploma’s behaald. In 1994 werd het familiebedrijf nog eens versterkt met schoonzoon Rob Kuijpers als gecertificeerd makelaar/ taxateur.

Voor iedere woonvraag 

Wilt u uw woning verkopen of bent u juist woning zoekende? Wat u woonvraag ook is, ons team weet als geen ander raad. Zowel voor woningaanbod als voor het financiële plaatje kunt u bij ons terecht. Wij zijn gespecialiseerd in alle schade- en levensverzekeringen, pensioenen, hypotheken, kredieten, fiscale adviezen en financial planning. BK Makelaars staat bekend om de gastvrijheid, kwaliteit en laagdrempeligheid. Ouderwetse service zoals u dat altijd van ons gewend bent.

Het makelaarskantoor is aangesloten bij de makelaarsvereniging VastgoedPro en alle adviseurs zijn gediplomeerd.

Ons werkgebied strekt zich uit van gemeente Rucphen, gemeente Halderberge, gemeente Zundert, gemeente Etten-Leur en gemeente Breda tot Bergen op Zoom