Sprundel | Kerkeheidestraat 12 (Nieuw)

€ 79.500,-
Onlangs is gestart met de verkoop van het bedrijfsverzamelcomplex van BACO vastgoed. De locatie is gelegen tussen Roosendaal en Breda. Dat betekend uitstekend te bereiken via de A58.

Multifunctionaliteit;
Het bedrijfsverzamelcomplex van BACO vastgoed bestaat uit 14 units, die eventueel onderling met elkaar gekoppeld kunnen worden. Op deze wijze kunnen diverse oppervlakten gerealiseerd worden. Alle units zijn uit gevoerd met een overheaddeur van 4.0 m breedte en 4.0 m hoogte, en een aparte toegangsdeur. De units worden optioneel geleverd met een entresolvloer.

Bestemming;
Volgens het bestemmingsplan Buitengebied Sprundel is van toepassing de bestemming: ”Bedrijventerrein”. Deze locatie is geschikt voor opslag -en overslag en lichte bedrijfswerkzaamheden t/m milieu categorie 3.1.

Vereniging van Eigenaren;
Iedere eigenaar is verplicht lid te worden van de Vereniging van Eigenaren. Hier zal een jaarlijkse bijdrage voor gehanteerd worden.

Dak;
Het geïsoleerde dak is voorzien van een kunststof dakbedekking en van afvoeren en overstorten aan achterzijde. Het dak is geschikt om zonnepanelen te laten plaatsen.

Buiten- en binnenwanden;
De goed geïsoleerde buitenwanden en dragende wanden worden uitgevoerd in sandwichpanelen. De keuze van sandwichpanelen biedt een grote mate van flexibiliteit, waardoor de units onderling gekoppeld kunnen worden. Wijzigingen kunnen in overleg met de ontwikkelaar tot definitieve verkoop gerealiseerd worden.

Vloeren;
De begane grondvloer is een glad afgewerkte betonvloer en belastbaar tot 500 kg/m2. De verdiepingsvloer (optioneel), bestaande is belastbaar tot 300kg/m2.

Kozijnen en deuren;
Alle buitenkozijnen en deuren zijn uitgevoerd in aluminium.

Overheaddeur;
De bedrijfsunits zijn uitgevoerd met een elektrische overheaddeur. De hoogte hiervan bedraagt 4.0m, en breedte 4.0m.

Nutsvoorzieningen;
De beschikbare nutsaansluiting zijn elektra, water en riolering. De riolering is aangesloten op het gemeentelijke riool volgens de geldende voorschriften. Ook is er een toiletruimte aanwezig deze is voorzien van toilet en fontein. Water en riolering zal afgedopt worden in nabijheid van toilet.

Technische omschrijving:

Elektrotechnische installatie:
De unit zal worden voorzien van:
- 3 dubbele wandcontactdozen
- Led verlichting
- Meterkast

Brandveiligheid;
Alle units zijn uitgevoerd volgens de geldende eisen van de gemeentelijke brandweer zoals aangegeven op de kopers tekening.

Buitenterrein;
Het buitenterrein wordt voorzien van straatwerk en voorzien van noodzakelijke voorzieningen zoals riolering en kolken ten behoeve van afvoer van regenwater. Ook is er een elektrische schuifpoort als toegangspoort tot het terrein.

Unit 12M (40 m2) wordt aangeboden voor een prijs van € 49.500,- Excl. BTW.
Wij zijn aangesloten bij: