St. Willebrord | Dorpsstraat 67 B

€ 148.000,-
OBJECT:
Een 2- kamer appartement op de tweede verdieping met balkon en een berging op de begane grond, gelegen aan de hoofdstraat van het dorp.

VRAAGPRIJS:
€ 148.000,= k.k.

WOONOPPERVLAKTE
Ongeveer 75 m²

INHOUD:
Ongeveer 175 m3

BOUWJAAR:
1993

AANVAARDING:
In overleg

DE INDELING IS ALS VOLGT:

BEGANE GROND: (met betonnen vloer)

Via de stalen trap op de begane grond en de houten trap op de 1e verdieping toegang naar het appartement. Buiten het appartement bevindt zich de meterkast en een kast waarin de cv combiketel, merk Intergas

Entree met laminaatvloer, granol wandafwerking en een spuitwerk plafond Toegang tot badkamer en toilet, slaapkamer en woonkamer.

Toilet met tegelvloer, wandtegel lambrisering waarboven granol wandafwerking en een spuitwerk plafond. Fonteintje.

Woonkamer (ongeveer 6,00 m. x 6,00 m.) met laminaatvloer, granol wandafwerking en een spuitwerk plafond. Dakkapel aan de voorzijde.

Open keuken ( ongeveer 3,00 m. x 2,50 m.) met laminaatvloer, granol wandafwerking en een spuitwerk plafond. Kunststof keukeninrichting voorzien van een kunststof aanrechtblad, betegelde achterwand, emaille spoelbak, gaskookplaat, koelkast en een afzuigkap.

Slaapkamer (ongeveer 21 m2 ) met laminaatvloer, granol wandafwerking en een spuitwerk plafond. Schuifpui naar het balkon.

Badkamer (ongeveer 8 m2) met tegelvloer, tegelwanden en een spuitwerk plafond. De badkamer is voorzien van een ligbad, douchecabine, vaste wastafel en een wasmachine aansluiting.

NOEMENSWAARDIGHEDEN:

Het appartement is volledig geïsoleerd.

Voorzien van kunststof kozijnen.

Maandelijkse lasten, service kosten € 14,37 en huur cv ketel € 30,10.

Het appartement is toegankelijk via een trap aan de achterzijde van het gebouw. Tevens zijn er parkeerplaatsen.
Wij zijn aangesloten bij: