St. Willebrord | Kievitstraat 25

€ 299.000,-
OBJECT:
Een beleggingspand bestaande uit een appartementsgebouw opgesplitst in 2 appartementen welke in gebruik zijn als horecaruimte / restaurant.

VRAAGPRIJS:
€ 299.000,= k.k.

VERHUURBARE OPPERVLAKTE:
Circa 375 m2

AANVAARDING:
In overleg

OMSCHRIJVING:

BEGANE GROND: (betonnen vloer)

Een horecaruimte / restaurant met houten pui aan de zijde van het winkelplein met een bar met een open keukenruimte.

Achter in het restaurant zijn 2 gescheiden toiletten met voorportaal ingericht en een personeelstoilet. (bereikbaar via de gang naar het achtergedeelte.

In het achterste gedeelte is een werkruimte ingericht met een professionele keukeninrichting, een koelruimte en een vriesruimte.

1e VERDIEPING: (met betonnen verdiepingsvloer)

Woonruimte welke toegankelijk is via een trapopgang aan de Kievitstraat, die uitkomt in de woonkamer, Aan de woonkamer is een balkon bereikbaar.

De woonkamer gaat over in een open keuken. De keuken geeft toegang tot een gang. Deze gang loopt door naar de achterzijde van de woning. Aan deze gang zijn gelegen: een badkamer, een toilet, meterkast, twee bergkasten en drie slaapkamers.

Twee slaapkamers hebben toegang tot het dakterras boven het restaurant.

NOEMENSWAARDIGHEDEN:

Het object is gelegen in het centrum van van het dorps aan een winkelplein, met daaraan gelegen o.a een tweetal supermarkten (Aldi en Emte), een horecabedrijf / zalencentrum. Ook wordt op zaterdagochtend de weekmarkt op het plein georganiseerd. Er is daardoor veel bezoekersverkeer rondom, het object.

Het pand voldoet aan de eisen voor de huidige verhuursituatie, maar er dient wel het nodige onderhoud te worden uitgevoerd.

Sint Willebrord

Het object is centraal gelegen in het dorp St.Willebrord. Een van de 5 kerkdorpen van de gemeente Rucphen. Het dorp zelf heeft ruim 10.000 inwoners. De Gemeente Rucphen zo'n 25.000 inwoners.
Alle faciliteiten en voorzieningen zoals winkels, scholen en diverse verenigingen zijn op korte afstand bereikbaar.
Wij zijn aangesloten bij: